za 04 sep.

|

Wolsemstraat 1, 1700 Dilbeek

Zomercafé Deluxe

INA ROSE in een akoestische duo bezetting in de gezellige zomertuin Amuzo op Zomercafé Deluxe. Na INA ROSE kan je nog verder genieten van de prachtige muziek van Gwen Cresens Musette Quartet en Patrick Riguelle! Hopelijk tot dan! (Gratis inkom)

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Zomercafé Deluxe

Tijd en locatie

04 sep. 2021 19:30

Wolsemstraat 1, 1700 Dilbeek

Over het evenement

Welkom op Zomercafé Deluxe

• Wat: gezellig samenzijn op de laatste editie van het Zomercafé in 2021. • Programma: Ina Rose en Gwen Cresens Musette Quartet en Patrick Riguelle • Wanneer: zaterdag 4 september vanaf 18u. Amuzo Zomertuin opent vanaf 14u. www.facebook.com/Amuzo.be/ • Waar: Tuin Odisee Campus Dilbeek (Amuzo Zomertuin) - Wolsemstraat 1, 1700 Dilbeek. Welkom op het Zomercafé

-- Praktisch -- • Gratis inkom • We werken zonder reservatie, maar wees op tijd want we hebben een beperkte capaciteit! • Wie met de wagen komt, kan parkeren op de parking van de Renbaanvijvers (Dansaertlaan) of de parking van NMBS station Dilbeek of in de omliggende straten. Maar bij voorkeur kom je met de of te of zelfs met de . • Het Zomercafé werkt volledig cash- en contactloos! Installeer dus alvast jouw favoriete bankapp of Payconiq op jouw gsm voor een vlotte bestelling.

Om de zomer in Odisee in stijl af te sluiten slaan Amuzo en Dilbeek de handen in elkaar voor een Zomercafé Deluxe. Twee Dilbeekse bands treden op in deze groene oase.

19.30u Ina Rose Deze Dilbeekse singer-songwriter met haar typerende countrymuziek was al eerder te gast in Amuzo. Het was één van de hoogtepunten en daarom nodigen we haar graag opnieuw uit. Met haar nummers neemt ze je mee op een reis naar het diepste van haar ziel, waarbij ze de confrontatie met zichzelf niet uit de weg gaat. Nostalgisch, lieflijk of soms net vlijmscherp, maar bovenal een hoogst persoonlijke rit. Ina maakt nummers vanuit de buik, waar ze haar eigen stempel drukt op countrymuziek, zonder de authentieke sound en integriteit van haar geliefde genre te verloochenen. Ze was reeds te gast op het Vijverfestival en Oosthoek Life.

20.30u Gwen Cresens Musette Quartet en Patrick Riguelle

Bal musette De Musette is de blues uit Parijs, de typische accordeonmuziek, die ontstond in de jaren 1930.Muziek die tot op de dag van vandaag nog steeds wordt gespeeld en vernieuwd. Grote accordeonisten, onder meer de Belgische Gus Viseur drukten hier hun stempel op de muziekgeschiedenis. Tijdgenoten van Django Reinhardt, begeleiders van de groten van het Franse chanson: Piaf, Gainsbourg, Barbara, Brel,… Lampionnekes, een glaasje rosé, een nazomerzonneke en er mag gedanst worden! Of geniet gewoon van de parels van chansons en swingende accordeonmuziek gebracht door deze Dilbeekse accordeonvirtuoos en band.

Tot op het laatste Zomercafé van het jaar!

Deel dit evenement